Zumba

Zumba Fitness

 

Zumba Fitness - Muzica, distractie si bucurie

 

Zumba este un program de fitness ce imbina dansuri latino cu muzica si astfel orele de curs sunt mai placute, mai distractive dar sunt la fel de eficiente ca si un program de aerobic mai intens. Este o alegere ideala pentru persoanele care nu pot efectua exercitii fizice intense de slabire.

A fost creat de dansatorul si coreograful Alberto "Beto" Perez din Columbia in anii `90 cand a uitat sa aduca la sala muzica de dans pentru lectiile de aerobic. Fiind nevoit sa improvizeze el a creat o serie de miscari ce combinau dansurile latino cu miscari de fitness si aerobic.

Daca practicati zumba, trebuie sa stiti ca acest stil lucreaza foarte multe grupe musculare si veti arde rapid multe calorii, fiind un program ce solicita foarte mult activitatea cardiovasculara. Zumba este perfect pentru a scapa de stresul de la birou.

Zumba este si pentru incepatori ! Da, nu trebuie sa stii dansuri latino pentru a practica zumba deoarece miscarile sunt simple si usor de realizat iar instructorul este acolo pentru tine, pentru a iti arata si a te invata cel mai bine.

 

O sedinta de zumba costa 25 lei !

Vezi toate  preturile.

 

 

 

 

 

LoginLogin
Ma inregistrez

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi43
mod_vvisit_counterIeri69
mod_vvisit_counterSaptamana asta112
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta582
mod_vvisit_counterLuna asta1864
mod_vvisit_counterLuna trecuta3136
mod_vvisit_counterToate zilele202226

Online Now: 3
Your IP: 54.82.57.154
,
Today: January 22, 2018