Dansuri sportive

 

Dansul sportiv este o activitate, interesanta si plina de farmec, de petrecere a timpului liber, a fost redenumita pentru a se potrivi cu imaginea sa moderna de sport solicitant. Caracteristicile sale constau in forta fizica, agilitate, coordonare, rezistenta, nivel ridicat de fitness, disciplina, munca in echipa, har, stil si interpretare muzicala.

Dansul sportiv ofera oportunitatea dezvoltarii disciplinei sportive a corpului si a mintii, precum si creativitatea artistica prin interpretarea muzicala, designul vestimentatiei si liniile coregrafice. Exista cateva cai de a practica dansul sportiv.

Multi vad dansul ca o expresie artistica a omului si nu ca un sport. Indiferent din ce parte este privit, la nivel amator sau profesionist, fiecare ar trebui, ca la un anumit moment invata, sa experimenteze bucuria de a dansa. Multi oameni, dupa ce au luat contactul cu dansul sportiv, au realizat ca si-ar fi dorit ca aceasta experienta sa fi început mai devreme. Dansul sportiv este, pentru unii un sport foarte competitiv, iar pentru altii poate fi o minunata cale de a participa la activitatile sociale în care se danseaza. De acest mod de petrecere a timpului se pot bucura atât copii in vârsta de 4 ani cat si adultii de pana la 90 de ani, deci dansul nu are varsta.

 

 

 

LoginLogin
Ma inregistrez

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi10
mod_vvisit_counterIeri61
mod_vvisit_counterSaptamana asta414
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta438
mod_vvisit_counterLuna asta1189
mod_vvisit_counterLuna trecuta2562
mod_vvisit_counterToate zilele221762

Online Now: 1
Your IP: 54.162.171.242
,
Today: August 18, 2018